ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φίγκο:"Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League"

Φίγκο:"Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League"

Σε δηλώσεις του σχετικά με τους ημιτελικούς του Champions League ο Λουίς Φίγκο, είπε μεταξύ άλλων, πως πεποίθησή του είναι ότι Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League αλλά επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει ο Μουρίνιο στη "βασίλισσα" για έναν ακόμα χρόνο

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και από τις αγαπημένες προσωπικότητες των Μαδριλένων, Λουίς Φίγκο, έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε σχετικά με τους ημιτελικούς του Champions League, αλλά και για την άποψή του για τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνυπήρξαν για ένα διάστημα στην Ίντερ.

"Πιστεύω ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει το Champions League, είναι η κατάλληλη στιγμή", δήλωσε ο Λουίς Φίκο, "Οι αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ δεν θα είναι καθόλου εύκολες, αλλά νομίζω ότι η Ρεάλ θα φτάσει στον τελικό και θα το πάρει".

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την παραμονή του, είπε: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο αν επιθυμεί να μείνει η όχι. Εγώ δεν είμαι μέσα στο σύλλογο για να ξέρω. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, αλλά όλοι θέλουμε να συνεχίσει, είναι πάρα πολύ καλός προπονητής".

Ωστόσο ο Πορτογάλος πρώην παίκτης των Ίντερ και Ρεάλ, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν χρειάζεται να πω κάτι για τον Κριστιάνο. Ο καλύτερος να μιλήσει γι' αυτόν είναι ο ίδιος. Δεν έχω άποψη αν είναι ο καλύτερος ή όχι. Είναι ένας παίκτης πάντως που ο σύλλογος τον χρειάζεται και θα πρέπει να έρθουν σε επαφή αν τελικά θα θελήσει να συνεχίσει ή όχι".

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Φίγκο έχει σηκώσει την κούπα του Champions League με την Ρεάλ τη χρονιά 2001-2002, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό όπου η "βασίλισσα" επικράτησε με 2-1, με το εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ