ΓΑΛΛΙΑ

Πρόταση της Μονακό σε Μουρίνιο

Πρόταση της Μονακό σε Μουρίνιο

Το κόλπο γκρόσο με τον ερχομό του Ζοζέ Μουρίνιο στο πριγκιπάτο προσπαθεί να πετύχει η Μονακό που έχει κάνει ήδη πρόταση στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ρώσος μεγιστάνας της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ σκοπεύει να δημιουργήσει μία νέα ποδοσφαιρική υπερδύναμη ξοδεύοντας όσα χρήματα απαιτούνται για να εμπλουτιστεί το ρόστερ.

Στόχος του είναι να παραδώσει το τιμόνι των Μονεγάσκων στον Ζοζέ Μουρίνιο παρότι γνωρίζει πως θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον συμπατριώτη του, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Εκτός από την Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να δελεάσει τον "Special One" που ζητάει περίπου 14.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει από τους "μερένγκες".

Η Μονακό αρχικά εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα επικεντρώνει τις προσπάθειες της στο να πείσει τον Μουρίνιο να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου παρέχοντας του ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μουρίνιο έχει προαναγγείλει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ μετά το πέρας της σεζόν όπου θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος εισπράττει περίπου 11.500.000 ευρώ από τους Καστιγιάνους δεν αποκλείεται ωστόσο να κάνει την έκπληξη και να παραμείνει στη "βασίλισσα" σε περίπτωση που κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ