ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ερνάντες: "Ο Αντσελότι είναι όπως ο Φέργκιουσον"

Ερνάντες: "Ο Αντσελότι είναι όπως ο Φέργκιουσον"

Ο Χαβιέρ Ερνάντες χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο, ανέφερε τις διαφορές Αντσελότι-Φαν Χάαλ ενώ αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν υπέφερε από κατάθλιψη!

Στους πρώτους μήνες του στο "Bernabeu" ο Χαβιέρ Ερνάντες πέρασε απαρατήρητος όμως δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να δουλεύει και όταν του δόθηκε η ευκαιρία από τον Κάρλο Αντσελότι μετά τους τραυματισμούς που έπεσαν σαν... περονόσπορος μέσα στην ομάδα (εκτός οι Μπέιλ, Μόντριτς, Μπενζεμά) την άρπαξε από τα μαλλιά.

Πέτυχε το χρυσό γκολ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης κόντρα στην Ατλέτικο που την έστειλε στα ημιτελικά του Champions League ενώ πλέον βοηθάει τη Ρεάλ και με εγχώρια γκολ στην προσπάθεια της για την κατάκτηση της La Liga.

"Είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο και το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου είναι το μέλλον, απολαμβάνω αυτή τη στιγμή", δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή "El Larguero" ο Μεξικανός φορ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους Λουίς Φαν Χάαλ και Κάρλο Αντσελότι .

"Είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Αντσελότι έχει περισσότερη επαφή μαζί μας και είναι πολύ χαλαρός. Στον Φαν Χάαλ αρέσει η ρουτίνα και είναι πολύ αυστηρός στα χρονοδιαγράμματά του και σε θέματα πειθαρχίας.

Ερνάντες: "Ο Αντσελότι είναι όπως ο Φέργκιουσον"

Ο Αντσελότι μοιάζει περισσότερο με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι πιο φιλελεύθερος. Εγώ στην αρχή δεν έπαιζα αλλά είχα υπομονή και πολλή πίστη. Δεν συμβιβάζομαι: εάν παίζω σε πέντε παιχνίδια θέλω να παίζω σε 10, σε 20...".

Στην ίδια συνέντευξη ο " Τσιτσαρίτο ", ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε κατάθλιψη στην αρχή της σεζόν.

"Ήταν κάτι χειρότερο, ήμουν απογοητευμένος γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είναι ωραίο να μην παίζεις. Η ξαδέρφη μου Πάολο, που είναι στο Ταμπάσκο, με βοήθησε όταν τα πράγματα ήταν άσχημα.

Ρωτούσα τον εαυτό μου αν είχα το ταλέντο για να είμαι παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης και μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι: "Μην είσαι ανόητος, για αυτό το λόγο βρίσκεσαι εσύ". Τώρα είμαι ευτυχισμένος".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ