ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ερνάντες: "Το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα μου"

Ερνάντες: "Το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα μου"

Ο Χαβιέρ Ερνάντες αποκάλυψε πως ο Αντσελότι του είχε πει πριν μερικές ημέρες ότι θα ήταν βασικός στο ματς με την Ατλέτικο ενώ αφιέρωσε το γκολ του σε όλους όσοι τον πίστεψαν.

"Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και τα πιο πρόσφατα δεν ήταν τυχερά για τη Ρεάλ μετά την κατάκτηση της Decima. Αυτή η νίκη είναι για όλους", ήταν τα πρώτα λόγια του "Τσιτσαρίτο" μετά το χρυσό γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο που έστειλε τους "μερένγκες" στα ημιτελικά του Champions League για 5η διαδοχική χρονιά, με τον Μεξικανό φορ να συνεχίζει:

"Η νίκη είναι για τον κόσμο, τους οπαδούς. Αποδείχτηκε πως ήταν η σειρά μου να σκοράρω όμως η νίκη ήταν για όλους μας και το γκολ είναι για όλους τους ανθρώπους που είχαν πίστη σε μένα, τους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου. Το γκολ μου είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς.

Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό που έχω πετύχει γιατί αυτό που μετράει είναι το παρόν. Έχω πετύχει και άλλα σημαντικά γκολ στην καριέρα μου αλλά αυτά που μετρούν είναι αυτά που πετυχαίνω τώρα. Το αποψινό γκολ θα μου δώσει αυτοπεποίθηση. Ήταν σπουδαία η ασίστ που μου έβγαλε ο Κριστιάνο".

Ερνάντες: "Το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα μου"

Σε ερώτηση για το αν του έκανε έκπληξη το γεγονός πως βρέθηκε στο αρχικό σχήμα (σ.σ. τραυματίας ο Καρίμ Μπενζεμά) αλλά και για την μετατόπιση του Σέρχιο Ράμος στο χώρο της μεσαίας γραμμής (σ.σ. κάλυψε το κενό του τραυματία Μόντριτς), δήλωσε:

"Ο προπονητής μου είχε πει λίγες ημέρες πριν ότι θα έπαιζα. Μου είπε απλά να συνεχίσω αυτό που κάνω και να είμαι προετοιμασμένος. Δεν ήξερα τα σχέδια του προπονητή να αλλάξει θέση στον Ράμος. Είναι κάποια πράγματα που μένουν εντός των τοιχών των αποδυτηρίων".

Ερνάντες: "Το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα μου"

Κληθείς τέλος να καταθέσει την άποψή του για την Ατλέτικο και την προσεχή αντίπαλο της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, ανέφερε: "Η Ατλέτικο είναι αξιοπρεπής αντίπαλος. Ευχαριστώ το Θεό που ήμασταν εμείς νικητές αυτή τη φορά. Για να κατακτήσεις το Champions League πρέπει να είσαι σε θέση να κερδίζεις όλες τις ομάδες".

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ