ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δίπλα στη Ρεάλ για την ανατροπή θέλει να είναι ο Ραούλ

Δίπλα στη Ρεάλ για την ανατροπή θέλει να είναι ο Ραούλ

Στο πλάι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βρεθεί ο Ραούλ, ο οποίος προσπαθεί να πάρει ειδική άδεια από την Αλ Σαντ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της πρώην ομάδας του με την Ντόρτμουντ.

Αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, όμως, δεν παύει να νοιάζεται γι' αυτή. Δε θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα για έναν από τους θρύλους των Μαδριλένων.

Ο λόγος για τον Ραούλ, τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των "μερένγκες" και πρώτο σε συμμετοχές, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Αλ Σαντ.

Την Τρίτη η Ρεάλ θα κάνει τη δική της προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 και να περάσει στον τελικό του Champions League και ο Ραούλ θα ήθελε να παραβρεθεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ζητήσει ειδική άδεια από την ομάδα του, η οποία ακόμα δεν του έχει απαντήσει.

Το κλίμα στην Αλ Σαντ είναι βαρύ μετά την ήττα (3-1) από την Αλ Ραϊάν, η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό από το Emir Cup, μία διοργάνωση στην οποία έδινε βαρύτητα η ομάδα του Ραούλ. Αυτός εικάζεται πως είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν του έχει απαντήσει ως τώρα στο αίτημά του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ