ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεν μετανιώνει ο Μουρίνιο

Δεν μετανιώνει ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του στο Μπάρτσα-Ρεάλ, δήλωσε ο εκπρόσωπός του. Ποια απάντηση δίνει ο "special one" στους επικριτές του.

Η μαδριλένικη αθλητική εφημερίδα "Marca" έγραψε στο ρεπορτάζ του Σαββάτου ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μετανιωμένος για τα όσα έκανε από την πλευρά του το βράδυ της Τετάρτης στο "Καμπ Νόου" και ταυτόχρονα αποφασισμένος να μην γίνει ξανά το ίδιο πράγμα, όμως η διάψευση δεν άργησε να έρθει.

"Ο Ζοζέ δεν ζητάει συγγνώμη από κανέναν, είναι σίγουρος ότι υπερασπίστηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο Ελάντιο Παράμες σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή (21/8) στην καταλανική "Mundo Deportivo", για να πρσθέσει πως ο Μουρίνιο απαντούσε στις " λεκτικές επιθέσεις που δεχόταν από τους μπλαουγκράνα" .

Όπως μάλιστα υπογράμμισε ο Παράντες "δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τον Μουρίνιο αυτό που πιστεύει ο Τύπος, τον ενδιαφέρει αυτό που πιστεύει η Ρεάλ Μαδρίτης".

Υπενθυμίζεται ότι η σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του Μουρίνιο γίνεται -κυρίως- για την αναπάντεχη ενέργειά του να τραβήξει το δεξί αυτί του Τίτο Βιλανόβα (βοηθός του Πεπ Γουαρδιόλα) στις καθυστερήσεις του ισπανικού Σούπερ Καπ, με την "El Pais" να ζητάει μάλιστα από τον Πέρεθ να απαντήσει "άν η Ρεάλ είναι η Ρεάλ ή κάποια μαφιόζικη οργάνωση" .

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ