ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

CR7: Παίρνει 13, θέλει... 20!

CR7: Παίρνει 13, θέλει... 20!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισπράττει βάσει συμβολαίου 13 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, θέλει να ξεπεράσει τα 20 που παίρνει ο Ετό και να ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Ο Πέρεθ αρνήθηκε πέρυσι το αίτημα του CR7, όμως ο Πορτογάλος θα επανέλθει δριμύτερος στο τέλος της σεζόν με διαπραγματευτικό «όπλο» το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ώστε να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια του Ετό.

Ο CR7 θέλει – και πιστεύει ότι αξίζει – να ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο.

Ένας καινούργιος «πονοκέφαλος» απασχολεί εδώ και λίγο καιρό τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονος μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Αιτία είναι η απαίτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, έτσι ώστε από τα 13 εκατομμύρια που είναι η σημερινή αμοιβή του, να ξεπεράσει τα 20 που παίρνει αυτή τη στιγμή ο Σαμουέλ Ετό στη ρωσική Ανζί και να ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο!

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι του 2009 στη Μαδρίτη και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αμοιβή παγκοσμίως βάσει συμβολαίου. Πριν λίγους μήνες η ρωσική Ανζί πρόσφερε στον Σαμουέλ Ετό βασιλικές αποδοχές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και έτσι ο Καμερουνέζος πέρασε – με τεράστια διαφορά – στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Πέρεθ και Μέντες θα καθίσουν στο τραπέζι

Ο Ρονάλντο δεν φαίνεται διατεθειμένος να αρκεστεί στη δεύτερη θέση και ο μάνατζέρ του, Ζορζ Μέντες σύντομα θα πιάσει δουλειά. Κάτι που είχε γίνει και πέρυσι, στο περιθώριο των συζητήσεων για την ανανέωση του Πέπε. Τότε ο Μέντες είχε φέρει στην επιφάνεια την επιθυμία του CR7 να αυξήσει τις αποδοχές του και ο Πέρεθ του είχε ζητήσει να το εξετάσουν αργότερα. Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν έκανε τελικά την κίνηση που περίμεναν ο Ρονάλντο και ο ατζέντης του και πλέον η νέα διαπραγμάτευση τοποθετείται χρονικά στο τέλος της σεζόν.

CR7: Παίρνει 13, θέλει... 20!

Πέρεθ και Ρονάλντο αναμένεται να διαπραγματευτούν σκληρά.

Βέβαια το καλοκαίρι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ δε θα μιλήσει για «επιθυμία» αναπροσαρμογής των αποδοχών του, αλλά για «απαίτηση», πολύ περισσότερο δε αν η Ρεάλ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέρεθ έχει προτείνει στον Μέντες, αντί για αύξηση στην αμοιβή του Ρονάλντο, να του παραχωρήσει ένα ποσοστό – συγκεκριμένα το 40% – από τα δικαιώματα εικόνας του παίκτη που εκμεταλλεύονται οι «μερένγκες».

Ο Ρονάλντο φέρεται να έχει απορρίψει αυτή την πρόταση, θέλοντας καθαρή αύξηση των αποδοχών, χωρίς όμως παράλληλα να βάζει στη διαπραγμάτευση και μια χρονική παράταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2016. Ο Πορτογάλος στηρίζει φυσικά τις απαιτήσεις του στις επιδόσεις του και στα εντυπωσιακά νούμερά του που κάνουν τη διαφορά στη Ρεάλ. Οι επαφές αναμένονται σκληρές και με φανερούς «άσους» πάνω στο τραπέζι, αφού ο Πέρεθ δεν «παίζει» πλέον μόνος του.

Σίτι και Παρί περιμένουν στη γωνία

Ο Μέντες, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο σύλλογοι που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα 20 εκατομμύρια που ζητάει ο CR7, θα εστιάσει εκεί ακριβώς τη συζήτηση με τη διοίκηση της «βασίλισσας». Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να εντάξουν τον Πορτογάλο στο δυναμικό τους και ο Φλορεντίνο γνωρίζει πως διαθέτουν την οικονομική άνεση για να το πράξουν.

CR7: Παίρνει 13, θέλει... 20!

Μουρίνιο και Ρονάλντο. Η πιθανή αποχώρηση του πρώτου το καλοκαίρι, θα δώσει ένα ακόμα διαπραγματευτικό ατού στον δεύτερο.

Πέρα από τους μνηστήρες, η πλευρά Ρονάλντο έχει ακόμα ένα «όπλο» στα χέρια της. Την πιθανότητα της αποχώρησης του Ζοζέ Μουρίνιο στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Μαδρίτη. Κανείς δε γνωρίζει πώς θα αντιδράσει ο CR7 σε μια τέτοια περίπτωση. Τον τελευταίο καιρό πάντως, με τις φήμες περί επιστροφής του Special One στην Αγγλία να οργιάζουν, ο Πέρεθ έδειξε να δραστηριοποιείται ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον την παραμονή του Κριστιάνο στην ομάδα του.

Τότε ήταν που έκανε στον Μέντες την πρόταση περί παραχώρησης του 40% των δικαιωμάτων της εικόνας του παίκτη, με τον έμπειρό μάνατζερ όμως να αρνείται, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στο άμεσο μέλλον, είτε λόγω τίτλων, είτε λόγω ενδιαφέροντος τρίτων, είτε λόγω της αποχώρησης του Μουρίνιο, τα διαπραγματευτικά του όπλα θα είναι και περισσότερα και ισχυρότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο CR7 θέλει να ξαναγίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που το 2009 δέχτηκε να έρθει στη Ρεάλ.

Πηγές: Marca & Sport

Βίντεο:100 γκολ του Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ