ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει απλά... εμπνέει"

"Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει απλά... εμπνέει"

Το γκολ-όνειρο του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Σανταντέρ όπου "χάθηκε" η μπάλα, ενέπνευσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να το παρουσιάσει μέσα από ένα ξεχωριστό σποτ. Δείτε το video!

Τι έχει να αντιπαρατάξει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στο ελκυστικό passing game (και βασανιστικό για τους αντιπάλους) της Μπαρτσελόνα;

Οι οπαδοί των "μερένγκες" θα σας απαντήσουν σίγουρα "την απίστευτη ταχύτητα με την οποία ενεργούν σε αρκετές φάσεις οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο" και πλέον υπάρχει και το πλέον αντιπροσωπευτικό video για να καυχιώνται για το... beautiful game παραγωγής... Μαδρίτης.

Αυτό είναι φυσικά το γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο ματς της Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" απέναντι στη Σανταντέρ, με τη μισή ομάδα της "βασίλισσας" να αλλάζει με κινηματογραφική ταχύτητα τη μπάλα μέσα σε κάτω από 20'' πριν αυτή σπαρταρίσει στο πλεκτό από τα πόδια του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Το εν λόγω μάλιστα γκολ έδωσε την ιδέα στους ανθρώπους της Ρεάλ να δημιουργήσουν ένα video, στο οποίο μπορεί να θαυμάσει κάποιος το γκολ αλλά και να ακούσει τους πρωταγωνιστές του (Ράμος, Εζίλ, Κακά, Μπενζεμά, Ρονάλντο), οι οποίοι δίνουν στον κόσμο να καταλάβει για ποιο λόγο είναι ξεχωριστό να ανήκει κάποιος στον ποδοσφαιρικό οργανισμό που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης.

Απολαύστε το εντυπωσιακό σποτ των Μαδριλένων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ