ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Αυτός είναι ο πραγματικός Μπέιλ"

"Αυτός είναι ο πραγματικός Μπέιλ"

Απαντήσεις στους επικριτές του έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ πραγματοποιώντας κόντρα στη Σεβίλλη την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνιση του με τη φανέλα της Ρεάλ. Το κοντέρ έγραψε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο πρώην άσος της Τότεναμ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος θυμίζοντας τον παίκτη που έκανε πέρυσι την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει με τις εμφανίσει του.

Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του πλανήτη πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των "μερένγκες" (14', 27΄) κόντρα στη Σεβίλλη (7-3) ενώ έδωσε ισάριθμες ασίστ για το τέταρτο και πέμπτο γκολ της ισπανικής ομάδας.

Ο Κάρλο Αντσελότι μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ουαλό σημειώνοντας πως αυτός είναι "ο πραγματικός Μπέιλ".

"Απόψε όλοι είδαν τον πραγματικό Μπέιλ, έπαιξε πολύ καλά, με αυτοπεποίθηση και φανταστική ποιότητα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για να συμπληρώσει:

"Χρειάζεται χρόνος, αλλά ήταν αναγκαίο, διότι τώρα η κατάστασή του είναι πολύ καλή, δεν έχει κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντικό για το μέλλον".

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε τα τρία γκολ σε πέντε εμφανίσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

"Νιώθω καλά και έβγαλα όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να δουλεύω σκληρά για να φτάσω όσο πιο σύντομα γίνεται στο 100% των δυνατοτήτων μου.

'Ηταν μία σπουδαία βραδιά, παίξαμε πολύ καλά και ελπίζω πως θα έχουμε και άλλα τέτοια ματς στο μέλλον".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ