ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O Μπέιλ έγινε... Φόρεστ Γκαμπ!

O Μπέιλ έγινε... Φόρεστ Γκαμπ!

Καταλανικός τηλεοπτικός σταθμός έφτιαξε ένα περιπαικτικό video για τον Γκάρεθ Μπέιλ, όπου τον συγκρίνει με τον κινηματογραφικό ήρωα... Φόρεστ Γκαμπ. Έντονη δυσαρέσκεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο "TV3", τηλεοπτικός σταθμός με έδρα την Καταλωνία, δεν κρύβει τη συμπάθεια που τρέφει προς τη Μπαρτσελόνα αλλά και την αντιπάθεια για την "αιώνια αντίπαλο", Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελευταία "απόδειξη" είναι ένα video που εμπνεύστηκαν οι παραγωγοί της σατυρικής εκπομπής "Crakovia", στο οποίο ο "Mr 100 εκ.ευρώ" της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, συγκρίνεται με τον Φόρεστ Γκαμπ (κινηματογραφικός ήρωας με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που ερμήνευσε υποδειγματικά στη μεγάλη οθόνη ο Τομ Χανκς) και μεταμορφώνεται σε... Φόρεστ Μπέιλ.

Το video-παρωδία κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν το πρώτο Clasico της φετινής σεζόν Μπαρτσελόνα-Ρεάλ ενώ έρχεται έναν χρόνο μετά από εκείνο όπου η ομάδα της Ρεάλ παρομοιαζόταν με κοπάδι από ύαινες που κυνηγούσαν στο γήπεδο τον Λιονέλ Μέσι.

Πέρυσι, η διοίκηση της Ρεάλ απείλησε να κάνει μήνυση στο καταλανικό κανάλι και ακολούθησαν αρκετές "συγγνώμες" από τη διοίκηση του σταθμού για να ξεχαστεί το θέμα, όμως φαίνεται πως ένας νέος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε μεταξύ της Ρεάλ και του TV3.

Δείτε το video που συγκρίνει τον Μπέιλ με τον κινηματογραφικό Φόρεστ Γκαμπ...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ