ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ασύλληπτη πρόταση από Κίνα για Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real Madrid won 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. Real Madrid won 4-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η ισπανική εφημερίδα "AS" αποκαλύπτει πως κινεζικός σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε το ασύλληπτο ποσό που προσφέρει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι κινεζική ομάδα, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της " AS".

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τον κινεζικό σύλλογο (ο οποίος δεν κατονομάζεται) προτίθενται να προσφέρουν 200.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Το συγκεκριμένο ποσό, όπως είναι λογικό, προκαλεί... ίλιγγο, αφού θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, προκειμένου να πείσουν τον Πορτογάλο επιθετικό να κάνει το μεγάλο βήμα, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 120.000.000 ευρώ! Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο CR7 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, στο οποίο, μάλιστα τοποθετήθηκε και ρήτρα ύψους 1.000.000.000 ευρώ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες είχε τονίσει πως τα χρήματα δεν παίζουν καθοριστικό και πρωταρχικό ρόλο στις αποφάσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πει "όχι" σε μία τόσο μεγάλη πρόταση. Ειδικά, απ' την στιγμή που διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του.

Τη φετινή σεζόν ο Ρονάλντο σημείωσε 42 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 46 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι "μερένγκες" να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς και το δεύτερο σερί Champions League.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από δύο ημέρες, η πορτογαλική εφημερίδα "A BOLA" είχε αποκαλύψει πως "ψήνεται" πρόταση ύψους 180.000.000 ευρώ για τον CR7, βάζοντας στο κόλπο ομάδες απ' την Αγγλία, τη Γαλλία και την Κίνα. Επομένως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ασύλληπτη πρόταση από Κίνα για Ρονάλντο

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ