ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ψήνεται" πρόταση 180.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Κριστιάνο Ρονάλντο (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ομάδα από την Αγγλία, τη Γαλλία ή την Κίνα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 180.000.000 ευρώ (!) στη Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ.

Το αφεντικό "τρελάθηκε". Ή καλύτερα τα αφεντικά, μιας και δεν έχει γίνει γνωστό ποια αγγλική, γαλλική ή κινέζικη ομάδα ετοιμάζεται να "σπάσει τα κοντέρ" για να αρπάξει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τουλάχιστον, έτσι αναφέρεται στο ρεπορτάζ της "Α Βola". Άλλωστε, αυτό είναι και το κεντρικό θέμα στο σημερινό (7/6) πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας.

Δείτε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνούς Τύπου

Σύμφωνα με αυτό, ομάδες από την Αγγλία, τη Γαλλία ή την Κίνα ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ύψους 180.000.000 ευρώ ("τουλάχιστον", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) ευρώ προς τους "μερένγκες" για τον Πορτογάλο αστέρα.

Οι πρώτες υποθέσεις... ξεκίνησαν. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μονακό και ομάδα από την κινέζικη Superleague (δεν αναφέρεται το όνομα αυτής) θα μπορούσαν να είναι αυτές οι ομάδες, από τις οποίες περιμένει εκδήλωση ενδιαφέροντος και πρόταση η "βασίλισσα".

"Ψήνεται" πρόταση 180.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο 32χρονος διεθνής Πορτογάλος αστέρας έχει συμβόλαιο με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας μέχρι το 2021 και προκαλεί ενδιαφέρον η αντίδραση τόσο του ιδίου όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος της Ρεάλ) μπροστά σε μια ενδεχόμενη πρόταση 180.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που ισχύουν τα οικονομικά αυτά δεδομένα και το deal πραγματοποιηθεί θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου. Θα επιτρέψει η Ρεάλ, ωστόσο, την αποδέσμευση του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης (κι όχι μόνο) ιστορίας της - στο καλύτερο μάλιστα σημείο της καριέρας του - έναντι ενός τόσο δελεαστικού ποσού;

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ απέρριψε προτάσεις ακόμη υψηλότερες (200.000.000 ευρώ) για τον Πορτογάλο πριν από δύο χρόνια...

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ