ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Ρονάλντο είναι killer, αξίζει τη Χρυσή Μπάλα"

Αντσελότι: "Ο Ρονάλντο είναι killer, αξίζει τη Χρυσή Μπάλα"

Διθυράμβους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αφιέρωσε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξή του. Τι είπε για το δίλημμα Κασίγιας-Λόπεθ κάτω από την εστία αλλά και τον περιβόητο τραυματισμό του Γκάρεθ Μπέιλ.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανάγκη από έναν "δολοφόνο" στην επίθεση επειδή έχει ήδη τον πιο επικίνδυνο δολοφόνο στον κόσμο που είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από όλους τους παίκτες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου, αυτός είναι που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, κυρίως για τον επαγγελματισμό του εντός και εκτός γηπέδου.

Είναι πολύ σοβαρός και δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, δεν σκοράρει μόνο αλλά δίνει κίνητρα και βοηθάει τους συμπαίκτες του.

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Ριμπερί ή τον Μέσι και αξίζει τη Χρυσή Μπάλα", τόνισε σε συνέντευξή του ο τεχνικός των "μερένγκες", ο οποίος πήρε θέση και για τη "μάχη" που γίνεται μεταξύ Ντιέγκο Λόπεθ και Ίκερ Κασίγιας για τη φανέλα με το Νο 1.

"Έχω πάρει την απόφασή μου. Τον Ντιέγκο Λόπεθ τον γνωρίζω πολύ καιρό και το 2006 είχε προσπαθήσει να τον φέρουμε στη Μίλαν. Φέτος ξεκίνησε πολύ καλά στην προετοιμασία.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση να επιλέξω αυτόν για βασικό, μπροστά από τον Κασίγιας. Έχω εμπιστοσύνη στον Κασίγιας και για αυτό τον χρησιμοποιώ στα παιχνίδια του Champions League.

Είναι και αυτά σημαντικά παιχνίδια όπως εκείνα του πρωταθλήματος. Μου αρέσει να τους έχω και τους δύο γεμάτους κίνητρα".

Όσον αφορά στον Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο η Ρεάλ ξόδεψε περισσότερα ακόμα και από έδωσε για να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο (94.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009) και δεν έχει ακόμα προσφέρει καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό, είπε:

"Ο τραυματισμός του δεν μας απασχολεί, το πραγματικό του πρόβλημα ήταν η φυσική κατάσταση αλλά τώρα είναι καλά και έτοιμος να παίξει από την αρχή. Έχει πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ