ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θα άλλαζα το 9-1 με ένα νέο 1-0"

Αντσελότι: "Θα άλλαζα το 9-1 με ένα νέο 1-0"

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες του μετά το 9-1 επί της Γρανάδα και ζήτησε να παίξουν το ίδιο καλά και την Τετάρτη κόντρα στη Βαγιεκάνο. Τι είπε για τα πέντε γκολ του Κριστιάνο.

"Η ομάδα είναι φρέσκια και το δείχνουμε. Αγωνιζόμαστε με ρυθμό και μαρκάρουμε πολύ. Είμαστε ευχαριστημένοι, όμως είναι ένα μόνο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όπως και σήμερα.

Θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Οι παίκτες τα πήγαν καλά, δείχνοντας σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα αντάλλασε το σημερινό 9-1 απέναντι στη Γρανάδα με μία νίκη με 1-0 στο επόμενο ματς, είπε:

"Φυσικά και θα δεχόμουν ωστόσο αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι πως η ομάδα επέστρεψε στις εμφανίσεις που θέλουμε".

Σε ερώτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε πέντε φορές εις βάρος της Γρανάδα και κατέρριψε ένα σωρό ρεκόρ, ο Ιταλός τεχνικός είπε:

Αντσελότι: "Θα άλλαζα το 9-1 με ένα νέο 1-0"

"Βελτιώθηκε όταν βελτιώθηκε η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που σκοράρει πέντε γκολ με τη Ρεάλ. Αυτό είναι καλό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα".

Επιπλέον, ο 55χρονος προπονητής των "μερένγκες" έκανε ειδική μνεία στους Λούκα Μόντριτς και Χάμες Ροντρίγκες, οι οποίοι επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας μετά από πολύ καιρό, λόγων προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπιζαν τους τελευταίους μήνες.

"Ο Χάμες δεν έδειχνε με το παχνίδι του πως ήταν για δύο μήνες εκτός δράσης. Είχε ένταση, ποιότητα και βοήθησε. Ο Μόντριτς γυρίζει πολύ γρήγορα τη μπάλα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει το παιχνίδι και να απλώνει το παιχνίδι στις πτέρυγες".

Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα 9-1

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ