ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Αποτύχαμε στα πάντα"

Αντσελότι: "Αποτύχαμε στα πάντα"

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε λόγο για άθλια εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο όπου δεν διασώθηκε κανένας παίκτης του, εξέφρασε ωστόσο την βεβαιότητα ότι η Ρεάλ θα αντιδράσει άμεσα.

"Είναι πολύ απλό. Η Ατλέτικο άξιζε τη νίκη γιατί μας νίκησαν σε κάθε τομέα: σε μονομαχίες, σε ένταση, στο παιχνίδι, στα πάντα. Το γιατί έγινε αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε τις προσεχείς ημέρες.

Λυπόμαστε πολύ. Χρειάζεται να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει σε άλλο ματς. Αποτύχαμε στα πάντα.

Πηγαίναμε δεύτεροι σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς. Δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης που να κάνει καλό παιχνίδι", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον διασυρμό με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει:

"Ήταν μία άθλια εμφάνιση, η χειρότερη που έχω δει. Πιστεύω όμως σε αυτούς τους παίκτες. Αντιδράσαμε καλά μετά το Ανοέτα (σ.σ. ήττα με 4-2 από τη Σοθιεδάδ στις 31 Αυγούστου 2014) και θα κάνουμε το ίδιο και τώρα.

Σε ερώτηση δε για το αν θεωρεί πως θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο με άλλη ενδεκάδα, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: "Η ενδεκάδα που κατέβασα ήταν η πιο ορθολογική.

Χρησιμοποίησα τον Κεντίρα για να έχουμε καλή άμυνα στις στημένες φάσεις επειδή μας έλειπε το ύψος. Το πιο ασυνήθιστο πράγμα ήταν ότι δεν έδωσαν μάχες οι παίκτες μου".

Διαβάστε επίσης για τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι αλλά και τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ