ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι

Τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάρλο Αντσελότι βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη στο "Καλδερόν" κόντρα στην Ατλέτικο. Διαβάστε όλα τα αρνητικά ρεκόρ που έσπασαν οι "μερένγκες" μέσα σε ένα βράδυ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει βρει το κουμπί της Ρεάλ Μαδρίτης... Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η υπερηχητική φέτος ομάδα του Αντσελότι έχει δώσει φέτος έξι ματς απέναντι στη συμπολίτισσα και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα, με τους "ροχιμπλάνκος" να ρίχνουν χαστούκι στους αντιπάλους τους σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Στο ισπανικό Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν όπου το κατέκτησαν, στο Copa del Rey όπου άφησαν εκτός συνέχειας τη συμπολίτισσα και στο πρωτάθλημα που έκαναν νταμπλ νικών, κάτι που είχαν να δουν πάρα πολλά χρόνια.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική μελανή στιγμή για τους "μερένγκες" το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ατλέτικο καθώς με τη συντριβή 4-0 που γνώρισαν , έσπασαν πολλά αρνητικά ρεκόρ. Δείτε τα:

Τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι

► Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ.

► Από τα 37 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Αντσελότι έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα 34. Τα τρία ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν τα τρία απέναντι στη συμπολίτισσα Ατλέτικο στο "Καλδερόν".

Τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι

► Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τις 29 Νοεμβρίου 2010 (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 5-0) όπου η πρωτοπόρος της La Liga χάνει με 4+ γκολ διαφορά. Επιπλέον η τελευταία φορά που η Ατλέτικο είχε επικρατήσει με 4+ γκολ διαφορά μίας πρωτοπόρου του πρωταθλήματος ήταν πριν απο 65 χρόνια (12/02/1950, 5-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης)!

► Η Ατλέτικο έγινε η πρώτη ομάδα που έχει παίξει 6 ματς μέσα σε μία σεζόν με τη Ρεάλ (αν συναντηθούν στο Champions League πριν τον τελικό τα μεταξύ τους ματς θα γίνουν 8) και δεν έχασε ούτε ένα ματς.

► Η τελευταία φορά που η Ατλέτικο δεν έχασε σε έξι συνεχόμενους αγώνες απέναντι στη Ρεάλ ήταν από τον Μάρτιο του 1969 μέχρι το Νοέμβριο του 1970 (4 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Τα μαύρα ρεκόρ της Ρεάλ και του Αντσελότι

► Στα 945 ματς που έχει βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας, ο Κάρλο Αντσελότι έχει γνωρίσει πέντε φορές την ήττα με 4-0 που είναι και η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του. Πέρα από την Ατλέτικο, έχει χάσει με το ίδιο σκορ και από τις: Θέλτα (4-0 τη Γιουβέντους το 2000), Ντόρτμουντ (4-0 τη Μίλαν το 2002), Λάτσιο (4-0 τη Μίλαν το 2004) και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (4-0 τη Μίλαν το 2004).

► Αυτό ήταν το ματς Νο 4.000 για τη Ρεάλ, η οποία δεν είχε καταφέρει ούτε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της που έκλεινε... χιλιετία. Στα 1000ο ματς έφερε ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ (1955), στο ματς Νο 2000 έχασε από την Κάντιθ (1977) ενώ έχασε το ματς Νο 3.000 από τη Μπαρτσελόνα (1997).

Ατλέτικο - Ρεάλ 4-0 (Highlights):

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ