ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντεπίθεση της Ρεάλ για Σουάρες

Liverpool's Uruguayan striker Luis Suarez looks on during the English Premier League football match between Liverpool and Fulham at Anfield in Liverpool, north-west England on December 22, 2012. Liverpool won the game 4-0. AFP PHOTO/ANDREW YATES

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Liverpool's Uruguayan striker Luis Suarez looks on during the English Premier League football match between Liverpool and Fulham at Anfield in Liverpool, north-west England on December 22, 2012. Liverpool won the game 4-0. AFP PHOTO/ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. AFP

Την τελική της επίθεση για να καταφέρει τελικά να κάνει δικό της τον Λουίς Σουάρες επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο οι "μερένγκες" θέλουν να καταστρέψουν τα όποια όνειρα της Άρσεναλ για τον Ουρουγουανό, προσφέροντας πολύ περισσότερα χρήματα στη Λίβερπουλ.

Ο Λουίς Σουάρες, αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το Λίβερπουλ. Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία έκαναν λόγο για διερευνητικές επαφές της Άρσεναλ και πρόταση ύψους 30.000.000 λιρών των κανονιέρηδων για τον Ουρουγουανό, με τη Λίβερπουν να την απορρίπτει αμέσως.

Εντωμεταξύ, ο Σουάρες περιμένει στο ακουστικό του κάποιο τηλεφώνημα από το μάνατζέρ του προκειμένου να γνωρίζει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μέχρι να γίνει όμως αυτό θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Λίβερπουλ για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Σύμφωνα με την αγγλική "Sun", η Ρεάλ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην υπόθεση Σουάρες. Με την Άρσεναλ να καραδοκεί για τον διεθνή επιθετικό, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση της Ρεάλ στη Λίβερπουλ, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη της ομάδας του Βενγκέρ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι "μερένγκες" είναι έτοιμοι να προτείνουν 40.000.000 λίρες στην Λίβερπουλ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 45.000.000 ευρώ, για τις υπηρεσίες του Λουίς Σουάρες. Κι ενώ κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού, η διοίκηση των "κόκκινων" από την μεριά της υποστηρίζει πως δεν υπάρχει.

Ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή μετακόμιση στη Μαδρίτη, προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του. "Ποτέ δεν ξέρεις από πριν τι θα γίνει. Αλλά προς το παρόν όλα είναι καλά και παραμένω ήρεμος", τα λόγια του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ