ΑΡΣΕΝΑΛ

"Ψάχνεται" για Σουάρες η Άρσεναλ

"Ψάχνεται" για Σουάρες η Άρσεναλ

Στο παιχνίδι απόκτησης του Λουίς Σουάρες φαίνεται πως μπήκε και η Άρσεναλ, μιας και η Λονδρέζοι έκαναν κρούση στη Λίβερπουλ, ώστε να μάθουν πόσο κοστολογεί η ομάδα τον επιθετικό της. Χαμός στο twitter των Άγγλων οπαδών μόλις μαθεύτηκε η είδηση, διαβάστε τα καλύτερα.

Ο Βενγκέρ από την αρχή του καλοκαιριού ψάχνει το μεγάλο όνομα που θα φέρει στην ομάδα του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Με την μεταγραφή του Ιγκουαΐν να καθυστερεί, ο Αλσατός τεχνικός προχώρησε σε μια διερευνητική επαφή με την Λίβερπουλ, ώστε να μάθει πόσο κοστολογεί η ομάδα του λιμανιού, τον Λουίς Σουάρες.

Τουλάχιστον 30.000.000 λίρες θέλει η Λίβερπουλ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, περίπου δηλαδή 35.000.000 ευρώ. Βέβαια, μια μεταγραφή του Σουάρες σε ομάδα του Νησιού δεν θα ήταν και τόσο πιθανή, καθώς ο Ουρουγουανός έχει τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές από την αγγλική ομοσπονδία, εξαιτίας του δαγκώματός του στον Ιβάνοβιτς.

Αυτό σημαίνει πως αν κάποια ομάδα στην Αγγλία επιχειρήσει να τον αγοράσει, θα τον στερηθεί για κάποια παιχνίδια. Η Ρεάλ από την άλλη, παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Με το άκουσμα της επαφής της Άρσεναλ με την ομάδα του Λίβερπουλ, για τον Σουάρες, το twitter πήρε φωτιά, με αρκετούς να κάνουν λόγο για "πολύ κακή κίνηση των "κανονιέρηδων".

"Άρσεναλ πήγαινε σπίτι, είσαι μεθυσμένη" και "Με 30.000.000 λίρες μπορείτε να πάρετε το αριστερό χέρι του Σουάρες", μερικά εξ' αυτών:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ