ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τέλος ο Σιαλμάς από τον Πλατανιά

Τέλος ο Σιαλμάς από τον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Η θητεία του Δημήτρη Σιαλμά στον Πλατανιά έλαβε τέλος, μετά τη συναινετική λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά, μετά τη συναινετική λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Κρήτης.

Οι μέρες του 28άχρονου Έλληνα επιθετικού στα Χανιά έμοιαζαν μετρημένες, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Σιαλμάς είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ, αλλά βρέθηκε πιο ομαλός δρόμος για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι λύθηκε, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την εξεύρεση συναινετικής λύσης και εύχεται στον Δημήτρη Σιαλμά καλή σταδιοδρομία.

ΥΓ.: Η παρούσα ανακοίνωση είναι η μοναδική που έχει εκδόσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ