ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τέλος ο Καζναφέρης, ψάχνει στην Ιταλία ο Φαίσκα

Τέλος ο Καζναφέρης, ψάχνει στην Ιταλία ο Φαίσκα
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Κώστα Καζναφέρη με τον Πλατανιά δεν θα ανανεωθεί ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Φαίσκα που προσπαθεί να βρει ομάδα στην Ιταλία. Ξεκινούν οι επαφές με τους υποψήφιους "στόχους".

Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον Πλατανιά τρέχει και τις εξελίξεις στον σύλλογο των Χανίων τόσο σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις από την ομάδα όσο και τις επικείμενες μεταγραφές.

Όπως είναι γνωστό ήδη το συμβόλαιο του Κώστα Καζναφέρη με τον Πλατανιά δεν θα ανανεωθεί. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε κάνει την περσινή σεζόν περίμενε να δει τι θα γίνει με την παραμονή ή όχι του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά όπως όλα δείχνουν δεν τον υπολογίζει ούτε ο νέος προπονητής της ομάδας των Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος.

Παράλληλα στην έξοδο βρίσκεται και ο Φαίσκα ο οποίος αναζητά ομάδα στην Ιταλία χωρίς όμως ακόμα να έχει βρεθεί κάτι και μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Παράλληλα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

Ξεκίνησε τις επαφές

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος έχει και επίσημα το χρίσμα αναζητεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας και έχει ξεκινήσει επαφές με τους υποψήφιους "στόχους" χωρίς όμως να διαρρέει το παραμικρό σχετικά με τα ονόματα που έχουν στο στόχαστρο τους οι άνθρωποι του Πλατανιά.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ