ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τέλος ο Αναστασιάδης από τον Πλατανιά

Τέλος ο Αναστασιάδης από τον Πλατανιά
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από τον Πλατανιά ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από τους Κρητικούς. Έλληνας προπονητής η πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη.

Ένα σπουδαίο κεφάλαιο έκλεισε το πρωί της Πέμπτης στον Πλατανιά, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο με τη συμμετοχή των Κρητικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Superleague και την παραμονή τους σε αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ουσιαστικά το "διαζύγιο" ήταν κοινό, με τον κ. Αναστασιάδη να μην είναι έτοιμος για απάντηση ακόμα και την διοίκηση της ομάδας να μην μπορεί να περιμένει.

Οι σχέσεις μεταξύ Πλατανιά και Αναστασιάδη παραμένουν εξαιρετικές, οπότε στο μέλλον δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία νέα συνεργασία αν το φέρουν έτσι οι συνθήκες.

Αλλάζει ο προγραμματισμός, Έλληνας ο αντικαταστάτης

Με την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιαδη είναι λογικό πως αλλάζει και ο προγραμματισμός. Ο έμπειρος κόουτς είχε παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, κάτι που ίσως αλλάξει με την έλευση του νέου προπονητή.

Τώρα ποιος θα είναι αυτός; Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν στο ΔΣ της Τετάρτης να συζητήθηκαν πολλά ονόματα ( γράψαμε νωρίτερα) και όλα δείχνουν πως καταλήγουμε πάλι σε Έλληνα.

Να αναφέρουμε ξανά πως τα μεταγραφικά προχωρούν κανονικά, ενώ νέες επαφές αναμένεται να γίνουν με παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν (πχ Ναζλίδης).

Παρελθόν ο Τσιντί

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Πλατανιάς γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Φιλίπ Τσιντί, ο οποίος δεν ικανοποίησε στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα των Χανίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Φιλίπ Τσιντί Ονιέμα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ