ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Αναστασιάδης κρίνει τις εξελίξεις

Ο Αναστασιάδης κρίνει τις εξελίξεις
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη περιμένουν στον Πλατανιά έτσι ώστε να προχωρήσουν τον προγραμματισμό της σεζόν. ΔΣ με μεταγραφικό χρώμα την Τετάρτη.

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα της Κρήτης όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης (με τη βοήθεια του πνευματικού πάντα) θα δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που έχει κάνει ο Πλατανιάς.

Ουσιαστικά οι άνθρωποι του συλλόγου ξέρουν πάνω κάτω τις διαθέσεις του Έλληνα τεχνικού και γι αυτό στο ΔΣ της ΠΑΕ την Τετάρτη συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα.

Το μόνο βέβαιο είναι το εξής. Σε περίπτωση παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη, το ρόστερ της ομάδας αναμένεται να αλλάξει αρκετά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει 4-5 παίκτες με στοιχεία που ταιριάζουν στο δικό του στυλ και κάποια παιδιά που βρέθηκαν φέτος στην ομάδα δεν τα έχουν (πχ Κάλαϊτζιτς).

Σε περίπτωση που δεν παραμείνει και τη νέα σεζόν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός (Ουζουνιδης, Αναστόπουλος, μέχρι και ο Νικοπολίδης ακούστηκε -όπως και για τον Πανιώνιο- χθες), ο οποίος σίγουρα θα ενημερωθεί από τον Αναστασιάδη αλλά θα έχει τον τελευταίο λόγο για το ρόστερ.

Κλείνοντας να πούμε πως ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχουμε 2-3 μεταγραφές, αφού η διοίκηση της ομάδας όλο αυτό το διάστημα εξετάζει προτάσεις και κάνει ταξίδια... αστραπή, κυρίως, στην ισπανική αγορά.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ