ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συντηρητικά ο Μαχαμάτ

Συντηρητικά ο Μαχαμάτ
INTIME SPORTS

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησαν στον Πλατανιά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Πλατανιά που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των διεθνών αλλά και των Νέπλιακ, Σέχου, Ναζλίδη και Μαχαμάτ.

Οι δυο πρώτοι δεν θα δώσουν το παρών στο ματς με τους "κυανέρυθρους" ενώ για τους Ναζλίδη και Μαχαμάτ υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής. Ο φορ της ομάδας των Χανίων έκανε θεραπεία το πρωί και γυμνάστηκε μόνος του το απόγευμα ενώ ο Μαχαμάτ πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος καθώς θα γυμνάζεται πιο συντηρητικά.

"Ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, οι δύο σημερινές προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Θεραπεία ακολούθησε στην πρωινή προπόνηση ο Ναζλίδης, ατομικό πρόγραμμα στην απογευματινή.

Σε μέρος των δύο προπονήσεων συμμετείχε ο Μαχαμάτ, θεραπεία ακολούθησαν και πάλι οι Νέπλιακ, Σέχου.

Απόντες, για άλλη μια ημέρα, οι διεθνείς Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ολιμπά. Η αυριανή προπόνηση έχει καθοριστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

Είδε την Εθνική ο Χριστόπουλος

Όπως ήταν φυσιολογικό ο τεχνικός του Πλατανιά και αρκετοί παίκτες της ομάδας των Χανίων βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της ομάδας και παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας.

Ο Χριστόπουλος παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων και βρήκε την ευκαιρία πριν και μετά το ματς να τα πει με αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου που επίσης βρέθηκαν στο γήπεδο.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ