ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ

Η ενίσχυση του Πλατανιά θα συνεχιστεί με τουλάχιστον δυο ακόμα μεταγραφές μέχρι τα μέσα της εβδομάδες με την προτεραιότητα να δίνεται στην θέση κάτω από τα γκολποστ. Προχωρούν και οι αποδεσμεύσεις.

Τις τελευταίες μέρες ο Πλατανιάς έχει προχωρήσει σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές αποκτώντας τον Γιαγιά Μπανανά και τον Ουσμάν Κουλιμπάλι. Δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στην διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της ομάδας των Χανίων όμως αναμένεται να συνεχιστεί στην διάρκεια της εβδομάδας και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχουν ανακοινωθεί δυο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Έρχεται ο τερματοφύλακας

Η προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση ενός γκολκίπερ και οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι αυτός θα είναι από το εξωτερικό και ίσως μέχρι την Δευτέρα είναι στα Χανιά ενώ δεν υπάρχει θέμα Σηφάκη για την ομάδα του Πλατανιά παρά τα όσα γράφτηκαν το Σάββατο σε μερίδα του Τύπου.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που δεν αποκλείεται να είναι παίκτης που θα προκαλέσει αίσθηση.

Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση σε καλό δρόμο είναι και οι αποδεσμεύσεις με τον Φερνάντες να αποτελεί ήδη παρελθόν ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και με τον Φαΐσκα και θα μένει να δούμε μόνο τι θα γίνει με τον Σιαλμά.

Επιστροφή από Καρπενήσι και φιλικό με Πανιώνιο

Εν τω μεταξύ η ομάδα του Πλατανιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής με μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων θα διανυκτερεύσουν το βράδυ στην Αθήνα και την Κυριακή θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο ενώ σε αυτό δεν αποκλείεται να πάρει μέρος συμμετοχής και ο Γιαγιά Μπανάνα, το προτελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πλατανιά.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ