ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συμφωνία Πλατανιά - Λεχ Πόζναν στις 400.000 ευρώ για Τετέ

Συμφωνία Πλατανιά - Λεχ Πόζναν στις 400.000 ευρώ για Τετέ
Τετέ INTIME SPORTS

Τελειωμένη υπόθεση είναι η μεταγραφή του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ στη Λεχ Πόζναν. Οι Πολωνοί με τον Πλατανιά έχουν δώσει τα χέρια για 400.000 ευρώ και απομένει ο διακανονισμός στην καταβολή των χρημάτων.

Κάτοικος Πολωνίας τη νέα σεζόν ο Αζίζ Τετέ. Ο Γκανέζος μέσος έχει συμφωνηθεί να παραχωρηθεί στη Λεχ Πόζναν, ο πρόεδρος της οποίας και ο προπονητής ήταν το βράδυ της Κυριακής (10/5) στα Περιβόλια, προκειμένου να δουν από κοντά τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Πολωνοί κατέθεσαν νέα επίσημη πρόταση 400.000 ευρώ στους Χανιώτες για τον 25χρονο χαφ και εκεί υπάρχει συμφωνία. Το μόνο που απομένει για να προχωρήσει το deal είναι να προκύψει συμφωνία και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων αυτών. Το βέβαιο είναι ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει ''ναυάγιο''.

Στον Πλατανιά τις επόμενες μέρες θα μπουν σε ρυθμούς ανανεώσεων συμβολαίων, μια και όλα κύλησαν ομαλά και εξασφαλίστηκε η παραμονή. Για τον Τόρες φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας, ενώ μένει να φανεί εάν παραμείνουν οι Αγκιλέρα, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης και Μενδρινός, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ