ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στις 30 Ιουνίου η πρώτη, το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι

Στις 30 Ιουνίου η πρώτη, το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς ρυθμίζει ένα-ένα τα θέματα ενόψει της νέας σεζόν και ήδη ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι τον Αύγουστο.

Την ώρα που ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για όπου και έχει επαφές για θέματα που αφορούν την ομάδα του Πλατανιά η διοίκηση της ομάδας των Χανίων με βάση τα "θέλω" του νέου προπονητή των Κρητικών ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν.

Οι παίκτες του Πλατανιά που απολαμβάνουν τις διακοπές τους θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 30 Ιουνίου με την πρώτη συγκέντρωση στο Μάλεμε ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 16 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Εκεί θα δοθούν και τέσσερα φιλικά ματς ενώ ένα ακόμα θα δοθεί στην Αθήνα με την επιστροφή της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο. Εν συνεχεία οι Χανιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους "εντός έδρας".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015), που θα πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει καθοριστεί για τις30 Ιουνίου, με την «πρώτη» να διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Χανιά έως και τις16 Ιουλίου, οπότε και η ομάδα του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί για τοΚαρπενήσι, όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο και κύριο στάδιο της προετοιμασίας.

Για το διάστημα παραμονής στο Καρπενήσι έχουν ήδη προγραμματιστεί τέσσερις φιλικοί αγώνες:
- στις 19 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
- στις 23 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό.
- στις 28 Ιουλίου με τον Λεβαδειακό.
- στις 30 Ιουλίου με την Καλλιθέα.

Η ομάδα του Πλατανιά Χανίων θα αναχωρήσει στις 2 Αυγούστου από το Καρπενήσι για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει καθώς την επόμενη ημέρα (3 Αυγούστου) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Πανιώνιοστη Νέα Σμύρνη.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας -που θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες- θα διεξαχθεί στα Χανιά, όπου η ομάδα θα επιστρέψει στις 4 Αυγούστου".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ