ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μέχρι την Παρασκευή τελειώνει του προπονητή

Μέχρι την Παρασκευή τελειώνει του προπονητή
Ουζουνιδης, στο κόλπο και ο Νικοπολίδης

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για το θέμα του προπονητή στον Πλατανιά και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Stand by ο Ουζουνιδης, στο κόλπο και ο Νικοπολίδης.

Το θέμα του προπονητή "καίει" τους ανθρώπους του Πλατανιά τις τελευταίες ώρες, μετά το διαζύγιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη (δεν προκάλεσε έκπληξη) το πρωί της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής να έχει κλείσει το θέμα με επίσημες ανακοινώσεις (επίσης έκπληξη δεν θα προκαλέσει αν αυτό γίνει απόψε -Πέμπτη- το βράδυ).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο των Κρητικών, όμως και από τον Πλατανιά και από το περιβάλλον του 45άχρονου τεχνικού δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία φήμη για συζητήσεις και με τον Αντώνη Νικοπολίδη, για τον οποίο σας γράψαμε χθες το βράδυ (με προσοχή βέβαια λόγω Αναστασιάση).

Όπως και να χει, τα πράγματα, λογικά, θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, αφού μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στον αέρα ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα σεζόν και ένα σωρό συμβόλαια.

Tέλος, ανακοινώθηκε από τον Πλατανιά επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και τους εύχεται καλή συνέχεια, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ακόμη περισσότερες επαγγελματικές επιτυχίες".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ