ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κέρδισε Επισκοπή και παίκτες

Κέρδισε Επισκοπή και παίκτες

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-2 της Επισκοπής σε φιλικό που διεξήχθη την Κυριακή με τον Γιάννη Χριστόπουλο να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Διπλό το κέρδος για τον Πλατανιά καθώς στο φιλικό της Κυριακής με την Επισκοπή κέρδισε την ομάδα του Ρεθύμνου με 3-2 με τους Χανιώτες να "ξεμπουκώνουν" ενώ παράλληλα ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε αρκετά ενθαρρυντικά πράγματα από παίκτες όπως ο Μιλούνοβιτς, ο Κουλιμπαλί και ο Τζίλβαν που αγωνίστηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής πέτυχε και ένα πανέμορφο τέρμα με ψιλοκρεμαστό σουτ από αρκετά μακριά δείχνοντας δείγματα του ταλέντου του.

"Η ομάδα του Ρεθύμνου προηγήθηκε στο 11′ μετά από σέντρα του Ράντοβιτς και όμορφο τελείωμα με σουτ του Βιγιαφάν μέσα από την περιοχή.

Ο Πλατανιάς Χανίων ισοφάρισε στο 15′ με εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ του Μιλούνοβιτς, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή!

Το 2-1 έκανε στο 73′ ο Σέχου με εκπληκτικό σουτ από 40 μέτρα!

Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 78′ μετά από ομαδική προσπάθεια, σέντρα του Τζίλβαν και ιδανικό τελείωμα από τον Γουνδουλάκη.

Το τελικό 3-2 έγινε από τον Φοβάκη στην εκπνοή του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος):Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (75′ Αποστολόπουλος), Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46′ Ζουμπουλάκης), Τέτε, Σέχου (75′ Χαλκιαδάκης), Μενδρινός (46′ Γουνδουλάκης), Τζίλβαν (75′ Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (46′ Μπεριάν), Τόρες (46′ Ναζλίδης).

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης):Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάν, Ράντοβιτς, Σπανός, Δουμάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη για την ομάδα του Ρεθύμνου οι: Κελαϊδής, Τζανάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Γουαταρά, Πετράκος, Λιονάκης και Φοβάκης".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ