ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κατεβαίνει στα Χανιά για Πλατανιά ο Μανούσος

Κατεβαίνει στα Χανιά για Πλατανιά ο Μανούσος
Μανούσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα Χανιά θα βρίσκεται την Τρίτη (17/5) ο Γιώργος Μανούσος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 28χρονος επιθετικός θα μιλήσει με τον Πλατανιά, με τον οποίο ενδεχομένως να πέσουν υπογραφές.

Η αποχώρηση του Λεονάρντο Ράμος άφησε κενό στη γραμμή κρούσης του Πλατανιά. Ο Αργεντίνος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Χανιώτες, οι οποίοι ήταν δεδομένο πως θα αναζητούσαν τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαθιστούσε.

Το ενδιαφέρον των Κρητικών για τον Γιώργο Μανούσο έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο επιθετικός από τη Λέσβο θα βρίσκεται την Τρίτη (17/5) στα Χανιά, με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας. Δεν είναι ότι θα ταξιδέψει με σκοπό να υπογράψει, αλλά θα μπει σε επαφές, οι οποίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε συμφωνία.

Η κάθε πλευρά θα πει αυτά που έχει να πει και μένει να φανεί εάν η πορεία των συζητήσεων έχει αίσιο τέλος, ή όχι. Ο 28χρονος επιθετικός έπαιζε στην Καλλονή από το 2011 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Αιολικό και ΟΦΗ. Εφέτος αγωνίστηκε σε 32 ματς και σημείωσε επτά τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν συνεχίζει στον Πλατανιά ο Ράμος
Στο "χέρι" του Πλατανιά η παραμονή Ανγκούλο, Βάντερσον

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ