ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στο "χέρι" του Πλατανιά η παραμονή Ανγκούλο, Βάντερσον

Στο "χέρι" του Πλατανιά η παραμονή Ανγκούλο, Βάντερσον
Ανγκούλο, Βάντερσον, Μενδρινός, Πλατανιάς, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και με Βάντερσον και με Ανγκούλο η ΠΑΕ Πλατανιάς έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν ανανέωσης. Είναι στο "χέρι" της, δηλαδή, να κρατήσει τους δύο παίκτες. Η προθεσμία που δόθηκε στον Ισπανό και η θετική εισήγηση για Ντεβέσα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους η ΠΑΕ Πλατανιάς συζητά για ανανέωση είναι οι Βάντερσον Σκαρντοβέλι και Ιγκόρ Ανγκούλο. Οι επαφές με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ είναι σε καλό δρόμο. Η Δευτέρα (16/5) θα φέρει εξελίξεις, καθώς ο ρέκορντμαν της εφετινής Super League σε λεπτά συμμετοχής θα δώσει την απάντησή του στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του έχει προταθεί.

Αναφορικά με τον Ισπανό επιθετικό, η ΠΑΕ του έχει δώσει15 μέρες προθεσμία να βρει το καλό συμβόλαιο που περιμένει. Αν δεν του έρθει αυτό που επιθυμεί, τότε η ομάδα των Χανίων θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Οψιόν υπάρχει και στο συμβόλαιο του Βάντερσον, απλά η διοίκηση δεν θέλει να τους κρατήσει αμφότερους με το... ζόρι. Θέλει να τους διατηρήσει στο δυναμικό της και να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 26χρονο Ισπανό μέσο Ντιντάκ Ντεβέσα, ο Γιώργος Παράσχος έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής από τον Αιγινιακό. Από εδώ και πέρα λοιπόν οι Χανιώτες θα διαπραγματευτούν με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ίβηρας έπαιξε σε 26 ματς στη Γ' Εθνική, ενώ σημείωσε 12 γκολ!

* Ο Πλατανιάς δεν θα καταφύγει σε λύση Καντιμοίρη για τα γκολπόστ. Σωτηρίου - Κοκκαλάς θα είναι το 1-2 της νέας σεζόν και αναζητείται ο τρίτος που θα τους πλαισιώσει. Και ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι πιτσιρικάς (από αυτούς που εξετάζονται είναι ο 20χρονος Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

* Ο Ουκρανός στόπερ Βίταλι Πριντέτα και ο Καμερουνέζος στόπερ Ζερόμ Γκιοατά δύσκολα θα παραμείνουν στον Πλατανιά. Δεν πείθουν το προπονητικό επιτελείο.

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ