ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καταρχήν συμφωνία Πλατανιά με Παράσχο

Καταρχήν συμφωνία Πλατανιά με Παράσχο
INTIME SPORTS

Σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Παράσχο έχουν έρθει οι άνθρωποι του Πλατανιά με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο της ομάδας. Το απόγευμα θα δει το ματς με τους "κυανέρυθρους".

Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής του Πλατανιά, με τον έμπειρο τεχνικό, μετά τις πιέσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, να λέει τελικά το ''ναι'' και να αναλαμβάνει την ομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία ανάμεσα στους διοικούντες τον Πλατανιά και τον Γιώργο Παράσχο και απομένουν να συζητηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι οποίες δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι ακόμα και την Κυριακή το πρωί όταν ο Μακεδόνας θα βρεθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας των Χανίων.

Μάλιστα την Κυριακή το απόγευμα ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου θα βρεθεί και στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται από Δευτέρα (16/3) να αναλάβει τις τύχες του Πλατανιά, αν η συμφωνία αποτυπωθεί και στο χαρτί.

Να σημειώσουμε ότι ένα από τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι οι συνεργάτες που θα έχει ο Παράσχος στον Πλατανιά. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, τον επί σειρά ετών βοηθό του, ο οποίος καθοδηγεί αυτή τη στιγμή τον Παναιγιάλειο στην Football League.

Οι δυο άντρες, παρά την πολύ καλή σχέση που συνεχίζουν να έχουν, στην παρούσα φάση δεν θα συνεργαστούν, μια και όταν ο Γκουτσίδης ανέλαβε τον Παναιγιάλειο είχε δεσμευτεί να μην ακολουθήσει τον Παράσχο αν βρει ομάδα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ