ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γιωργαλλίδης: "Παραπάνω βήμα για μένα ο Πλατανιάς"

Γιωργαλλίδης: "Παραπάνω βήμα για μένα ο Πλατανιάς"

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης επεσήμανε πως ο Πλατανιάς είναι για την καριέρα του ένα βήμα προς τα πάνω, ενώ υπογράμμισε πως θα χρειαστεί να περάσει χρόνος για να δέσει η ομάδα των Χανιών.

Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ο Πλατανιάς έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Γεντί Κουλέ" ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, δήλωσε στη NOVA ότι για εκείνον ο Πλατανιάς ήταν βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως κλειδί για έναν τερματοφύλακα είναι η συγκέντρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά και το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Super League: "Ερχόμενος στην Σούπερ Λίγκα και τον Πλατανιά ήξερα ότι κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Οι απαιτήσεις εδώ είναι πιο πολλές και υψηλές γιατί είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά".

Για το τι είναι σημαντικό για ένα τερματοφύλακα: "Στο θέμα του τερματοφύλακα το σημαντικό είναι η συγκέντρωση. Σίγουρα αν έχει πιο πολλές φάσεις είσαι πιο συγκεντρωμένος".

Για την κατάσταση στην ομάδα: "Οι ρυθμοί στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο υψηλοί από ότι στην Κύπρο. Το ότι είμαστε μία νέα ομάδα σίγουρα θέλουμε χρόνο για να δεθούμε μεταξύ μας. Όλες οι ομάδες έδειξαν πως χρειάζονται να δέσουν.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε υγιείς για να μπορούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη".

Για το πρωτάθλημα: "Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ειδικά το φετινό και το είδαμε και τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Είδαμε παιχνίδια συναρπαστικά, όπου όλες οι ομάδες έχαναν, εκτός του Ολυμπιακού. Όπως είπα πριν εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να βοηθάμε την ομάδα μας για να φτάνουμε στη νίκη".

Για το αν έχει καλή συνεννόηση με τους αμυντικούς: "Όλοι οι τερματοφύλακες μαζί με τους αμυντικούς έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να βελτιωθούμε, αλλά όσο παίζεις επίσημα παιχνίδια τόσο πιο πολύ βελτιωνόμαστε".

Για το στυλ παιχνιδιού του Πλατανιά: "Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε στο παιχνίδι. Απλά ήμασταν άτυχοι στα πρώτα παιχνίδια και παρά το ότι ήμασταν με παίκτη παραπάνω δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Ήρθαμε σήμερα στο παιχνίδι και καταφέραμε να φύγουμε χωρίς να ηττηθούμε".

Για τον τραυματισμό του: "Δόξα το Θεό είμαι καλά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ