ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ουζουνίδης: "Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα"

Ουζουνίδης: "Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του ΟΦΗ (0-0), κάτι που ικανοποίησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

"Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως περίμενα καλύτερη απόδοση. Ναι μεν είχαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία όμως θέλω πολύ περισσότερα πράγματα για να βγάζουμε στο γήπεδο. Έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε αυτό.

Σίγουρα, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας και μας βοήθησε. Σε γενικές γραμμές η αμυντική λειτουργία ήταν καλή όμως πρέπει να βγάλουμε περισσότερα πράγματα. Είχαμε κάποιες απουσίες που μας ανάγκασαν να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Στην ομάδα υπάρχει ποιότητα, οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν καλύτερα και πιστεύω ότι στην διακοπή θα δουλέψουμε καλύτερα. Ο ΟΦΗ μας πίεσε κυρίως στην δύναμη, σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου που δίνει ώθηση στους παίκτες. Και οι δύο είμαστε νέες ομάδες και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως πήγαινε το παιχνίδι, φαινόταν δύσκολο να το κερδίσουμε και έτσι έπρεπε να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ