STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά που διεξήχθη στο ''Γεντί Κουλέ'' στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό Γιωργαλλίδη.

Η πρώτη φετινή ''μάχη'' της Κρήτης δεν ανέδειξε νικητή (0-0) και βασικός υπεύθυνος ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ο 31χρνος Κύπριος τερματοφύλακας του Πλατανιά πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας στο "μηδέν" τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ( ο οποίος αποδοκιμάστηκε στο τέλος) ήταν καλύτερη των φιλοξενούμενων αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα. Το "Γεντί Κουλέ" προσπάθησε να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, όπως στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έμεινε και ο Πλατανιάς, ωστόσο μπορεί να δει το ποτήρι μισογεμάτο καθώς παρέμεινε αήττητος. Μάλιστα έχει φέρει ισοπαλίες για όλα τα... γούστα, καθώς μετά το εντός 2-2 με τη Βέροια και το εντός 1-1 με τον Αστέρα, ήρθε σήμερα το 0-0 στην έδρα του ΟΦΗ.

Για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια, εκεί όπου πέρσι τον νίκησε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει για το πρώτο γκολ και τη πρώτη νίκη και πάλι μέσα στην έδρα του, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς πέρσι και τα δύο ματς είχαν λήξει με νίκες των φιλοξενούμενων.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΟΦΗ-Πλατανιάς

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θόδωρος Βαρδινογιάννης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

Βοηθοί: Τουμπακάρης. Βλάσσης

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Βερόν (Φραγκουλάκης 87'), Μακρής, Κάλαϊτζιτς (Όγιος 63'), Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο (Λαμπρόπουλος 78'), Περογαμβράκης.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (Σεγκούρα 64'), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης (Γιακουμάκης 92'), Τόρες (Νούνες 58').

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Δημήτρης 15', Φαΐσκα 90'

Ανασκόπηση αγώνα

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση προσπαθώντας να απειλήσει τον Πλατανιά μεταφέροντας το παιχνίδι κυρίως από τη μεριά του Γκαλέτι. Από εκεί κέρδισε κόρνερ και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 9ο λεπτό, με την κεφαλιά του Περογαμβράκη που έφυγε άουτ. Η πίεση του ΟΦΗ συνεχίστηκε με την στατιστική να καταγράφει 62% κατοχή στο εικοσάλεπτο και 3-0 τελικές, χωρίς ωστόσο να απειληθεί σε άλλη φάση σοβαρά ο Γιωργαλλίδης. Στην απέναντι εστία, ο Δασκαλάκης από το πουθενά πήγε να δεχθεί γκολ όταν η μπάλα κόντραρε σε σέντρα του Μπέλιτς και πήρε περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα (23'). Ωστόσο με υπερένταση την έδιωξε σε κόρνερ.

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Το σκηνικό με τον Πλατανιά να έχει δώσει χώρο στους γηπεδούχους, κλείνοντας τους διαδρόμους για την περιοχή του, συνεχίστηκε. Η κατοχή παρέμεινε στο ίδια επίπεδα, με την μπάλα μακρυά από το τέρμα του Γιωργαλλίδη. Μάλιστα στο 36' ο Ναζλίδης παραλίγο να ''παγώσει'' το Γεντί Κουλέ, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, στην πρώτη τελική των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος στο 40', σε ένα μακρινό σουτ, είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη βρήκε τους γηπεδούχους να μπαίνουν και πάλι πολύ δυνατά και μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν δύο καλά σουτ. Πρώτα με τον Ζε Εντουάρντο, με την μπάλα να φεύγει άουτ (47'), και στη συνέχεια με τον Βερόν που είδε τον Γιωργαλλίδη να μπλοκάρει σταθερά (50'). Η εξέδρα ζεστάθηκε και λίγο αργότερα ήρθαν δύο φοβερές επεμβάσεις του τερματοφύλακα του Πλατανιά, αρχικά στην κεφαλιά του Περογαμβράκη από σέντρα του Μπούρμπου (61') και έπειτα σε εξ'επαφής κεφαλιά του Ζε Εντουάρντο σε σέντρα του Γκαλέτι (64').

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει στο μισό γήπεδο τον Πλατανιά, αλλά ο Ζε Εντουάρντο σπατάλησε μοναδική ευκαιρία στο 75' όταν ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι σούταρε άουτ. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 84ο λεπτό με το δυνατό μακρινό σουτ του Τετέ που έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη. Στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη λήξη, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν είχαν άλλες δυνάμεις να πιέσουν και το 0-0 ήταν το φυσικό επακόλουθο.

* Συγκίνηση για Γκαλέτι που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μετά από 3,5 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι και βγήκε στο "Γεντί Κουλέ" μαζί με τα παιδιά του. Δείτε φωτογραφίες.

Ο MVP της αναμέτρησης

Αναμφισβήτητα ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Γιωργαλλίδης. Όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και δίκαια βρίσκεται σε αυτήν εδώ τη θέση.

Η απογοήτευση

Ο Ζε Εντουάρντο ήρθε για να ξεσηκώσει το "Γεντί Κουλέ" αλλά σήμερα έχασε μοναδικές ευκαιρίες. Φόρεσε τον μανδύα του "μοιραίου" καθώς δεν μπόρεσε να βρει στόχο από ιδανικές θέσεις.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 10
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 8
3 Κεφαλίες 0
4 Αποκρούσεις 6
12 Επεμβάσεις 25
14 Κλεψίματα 26
19 Φάουλ 20
4 Οφσάιντ 0
7 Κόρνερ 3
45 Λάθη 44
5/32 Γεμίσματα 0/12
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ