ΟΦΗ

Αποδοκιμάστηκε ο Δερμιτζάκης

Αποδοκιμάστηκε ο Δερμιτζάκης
INTIME SPORTS

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αποδοκίμασαν τον Παύλο Δερμιτζάκη κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του "Γεντί Κουλέ". Τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός για την ισοπαλία με τον Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς γκολ και νίκη στο πρωτάθλημα και ο κόσμος της ομάδας αποδοκίμασε τον Παύλο Δερμιτζάκη κατά την αποχώρησή του από "Γεντί Κουλέ".

Από εκεί και πέρα, για το ισόπαλο 0-0 με τον Πλατανιά, ο Έλληνας προπονητής σημείωσε:

"Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Την θέλαμε και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο 20λεπτο και εκείνος ήταν πολύ καλός αμυντικά.

Μετά το 20λεπτο, το παιχνίδι ισορρόπησε – είχαμε την κλασσική ευκαιρία με τον Περογαμβράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την ίδια διάθεση, πιέσαμε πολύ στο διάστημα 50' – 75' όπου δημιουργήσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα έκρινε το παιχνίδι. Με ό,τι επιλογές είχαμε στον πάγκο, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι όμως παρ' όλα αυτά είχαμε και την κατοχή. Τα περισσότερα παιδιά είχαν διάθεση και δημιουργήσαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες. Και ξέρουμε ότι όταν δεν πετυχαίνεις το γκολ, τα πόδια βαρύνουν. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και με αυτήν την διακοπή, να γυρίσουν τα παιδιά που είναι τραυματίες και να κάνουμε νέα αρχή. Σίγουρα δεν μπήκαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις όμως χρειάζεται υπομονή. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα προβλήματα και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ