ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστροφή για Στάθη, Γιακουμάκη στον Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Οι Στάθης, Γιακουμάκης που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ στο Κύπελλο βρίσκονται στην αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Εκτός ο Γκνιάτιτς που βρίσκεται στην Ολλανδία για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Ρόντα.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κέρκυρα την Κυριακή το απόγευμα και ο Γιώργος Παράσχος έχει επαναφέρει στην αποστολή τους Στάθη και Γιακουμάκη, τους οποίους είχε αφήσει εκτός για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δυο τους πήραν ανάσες και αναμένεται τη Κυριακή να είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας των Χανίων.

Αντίθετα εκτός είναι ο τραυματίας Στανισάβλιεβιτς αλλά και ο Γκνιάτιτς που βρίσκεται στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ρόντα. Επίσης εκτός και οι Ζίκο, Παπανικολάου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (29/1/17, 17:15) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της, ο κ.Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ