ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δεν ανησυχούν για την άδεια

Δεν ανησυχούν για την άδεια
INTIME SPORTS

Μια λεπτομέρεια με το γήπεδο στο Μάλεμε ήταν η αιτία που ο Πλατανιάς δεν πήρε την θετική εισήγηση της επιτροπής αδειοδοτήσεων αλλά όλοι στην ομάδα των Χανίων είναι αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Πλατανιάς δεν πήρε την άδεια, σε πρώτο βαθμό, καθώς δεν υπήρξε θετική εισήγηση από την επιτροπή αδειοδοτήσεων αλλά στην ομάδα των Χανίων έλεγαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και πως ένα διαδικαστικό θέμα με το γήπεδο στο Μάλεμε έβαλε προσωρινό "μπλόκο" στην άδεια.

Οι διοικούντες του Πλατανιά τόνιζαν πως τις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει λυθεί και η ομάδα των Χανίων θα πάρει την άδεια και τόνιζαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και από άποψη οικονομικής βιωσιμότητας είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων έχουν να τρέξουν μια σειρά από θέματα με πρώτο και καλύτερο αυτό της παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη και την επόμενη σεζόν στον Πλατανιά. Το πιθανότερο όμως είναι να περάσουν οι μέρες του Πάσχα και από εκεί και πέρα να τρέξουν τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ