ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Απών μόνο ο Στανισάβλιεβιτς στον Πλατανιά

Απών μόνο ο Στανισάβλιεβιτς στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Καρυπίδης, Γκνιάτιτς γυμνάστηκαν κανονικά την Δευτέρα με την ομάδα του Πλατανιά με την ομάδα των Χανίων να ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Μόνο μια απουσία έγραψε το απουσιολόγιο του Γιώργου Παράσχου στην προπόνηση της Δευτέρας καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του μόνο τον Στανισάβλιεβιτς. Αντίθετα οι Καρυπίδης, Γκνιάτιτς προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι λογικό μάλιστα το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας των Χανίων είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη επί του τριφυλλιού στην Κρήτη και την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Πλατανιάς βρίσκεται στην 7η θέση με 21 βαθμούς και θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει και όνειρα πεντάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα μας και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται σε μια ακόμα σημαντική αποστολή.

Την Πέμπτη ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League και ήδη η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Στανισάβλιεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ