ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αποχαιρέτησε τον Μιλούνοβιτς ο Πλατανιάς

Αποχαιρέτησε τον Μιλούνοβιτς ο Πλατανιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Πλατανιάς ενημέρωσε για την λύση του συμβολαίου του Λούκα Μιλούνοβιτς και του ευχήθηκε ενόψει της συνέχειας της καριέρας του.

Εδώ και λίγες μέρες είχε βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Λούκα Μιλούνοβιτς ώστε οι δυο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους και ο Σέρβος άσος να είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτός τη νέα ομάδα της καριέρας του.

Απέμενε μόνο να φτάσουν κάποια χαρτιά στον σύλλογο των Χανίων τα οποία πήραν στα χέρια τους στον Πλατανιά στην διάρκεια της Πέμπτης (16/6) και έτσι ανακοινώθηκε και το τυπικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι στον Πλατανιά δεν ήθελαν να μείνει ο Μιλούνοβιτς καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν το υψηλό συμβόλαιο που θα είχε για τη φετινή σεζόν ενώ υπήρχαν και οφειλές προς τον παίκτη. Οπότε και στην αρχή είχαν βάλει πωλητήριο στο νεαρό Σέρβο τελικά δέχθηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο γλιτώνοντας από το υψηλό κασέ του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλούνοβιτς. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς και προσωπική ευτυχία".

Πιθανότερος προορισμός το εξωτερικό

Ο Μιλούνοβιτς είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος. Στα χέρια του έχει ήδη κάποιες προτάσεις, δυο τουλάχιστον από το εξωτερικό, ενώ και κάποιες ομάδες της Super League θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι μπορούν να του προσφέρουν το συμβόλαιο που αναζητά.

Ο Σέρβος άσος θα ζυγίσει τα δεδομένα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με το εξωτερικό όμως να φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ