ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χώρισαν οι δρόμοι Πλατανιά-Βαλεριάνου

Χώρισαν οι δρόμοι Πλατανιά-Βαλεριάνου
Βαλεριάνος

Ο Γιώργος Βαλεριάνος έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πλατανιά και πλέον αναζητά την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Εδώ και δεκαπέντε μέρες περίπου και συγκεκριμένα από τις 28 Μαΐου το Sport24 σας είχε ενημερώσει για το σενάριο αποχώρησης του Γιώργου Βαλεριάνου από την ομάδα του Πλατανιά.

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία την Δευτέρα (13/6) και έφτασαν σε λύση της συνεργασίας τους που είχε διάρκεια μόλις έξι μηνών καθώς ο νεαρός άσος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο. Η ομάδα των Χανίων μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βαλεριάνο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς και προσωπική ευτυχία".

Θέμα ημερών του Μιλούνοβιτς

Εν τω μεταξύ θέμα ημερών είναι και η λύση του συμβολαίου του Λούκα Μιλούνοβιτς με την ομάδα των Χανίων. Η πλευρά του Σέρβου άσου αναμένει σχετική ειδοποίηση ώστε να κατέβει στα Χανιά και να επέλθει το "διαζύγιο". Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Μιλούνοβιτς να συνεχίζει εκτός Ελλάδας την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ