ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστασιάδης: "Χαρούμενοι με το αποτέλεσμα"

Αναστασιάδης: "Χαρούμενοι με το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Στον Πλατανιά είναι χαρούμενοι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, όχι όμως με την εμφάνιση σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη

Στον Πλατανιά είναι χαρούμενοι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, όχι όμως με την εμφάνιση σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσο είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου:

" Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση μας. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τους δύο. Εμείς το θέλαμε πολύ για διαφορετικούς λόγους απ’ τον Παναθηναϊκό, που το ήθελε για να μπει στην πορεία των πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα, αφού κάναμε ένα απ’ τα άσχημα παιχνίδια.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι . Είχαμε αρκετά παιδιά σε άσχημη μέρα σήμερα και σ’ αυτό οφείλεται η κακή εικόνα που δείξαμε. Μάλλον φταίω κι εγώ γιατί δεν ήταν πολύ φρέσκια την ομάδα μου σήμερα κι αυτό πρέπει να το δω", είπε και πρόσθεσε:

" Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να μας δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που για μας τις περισσότερες φορές ήταν πολύ εύκολο να το εξουδετερώσουμε. Μπορώ να πω ότι και οι δύο ομάδες, υπήρχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Περισσότερο βέβαια απ’ την πλευρά του παναθηναϊκού υπήρχε αυτό, αφού εμείς θα ήμασταν ικανοποιημένοι με δύο αποτελέσματα.

Μετά το γκολ και μέχρι την αλλαγή του Μπέλιτς είχαμε αρκετά προβλήματα, στη συνέχεια η ομάδα ηρέμησε. Γενικά ήμασταν μέτριοι, αλλά η μέρα ήταν καλή λόγω του αποτελέσματος. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βρει το δρόμο του".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ