ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστασιάδης: "Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας"

Αναστασιάδης: "Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως ο ίδιος κοιτάει μόνο τι κάνει η ομάδα του και δεν τον ενδιαφέρουν οι άλλοι σύλλογοι.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Δευτέρα ο Πλατανιάς ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει όσο τίποτα άλλο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί μετά την επικράτηση του επί του Άρη και να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του για το ματς της Δευτέρας υποστήριξε πως ο ίδιος κοιτάει μόνο τη κάνει οι δικοί του ομάδα και όχι οι αντίπαλοι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Έχουμε να παίξουμε με μια ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι, έχουμε δουλέψει αρκετά με τα παιδιά, τους βάζουμε δύσκολα πράγματα, ελπίζω να τους φωτίσει η Παναγία να τα κάνουν γρήγορα και καλά".

Για το αν ο ΠΑΣ θα έρθει πιο αποφασισμένος για τη νίκη μετά την ήττα από τη Βέροια:
«Δεν ασχολούμαι με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει καθαρά τι θα κάνουμε εμείς. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό που έρχεται. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για τις επιστροφές ορισμένων παικτών και αν θα ξεκινήσει κάποιον στο αρχικό σχήμα:
«Δεν γνωρίζω ακόμα γιατί έχουν μείνει αρκετά εκτός προπονήσεων, με μια-δυο προπονήσεις είναι δύσκολο να υπολογίσεις, αλλά θα δούμε στο τέλος».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ