ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υπογράφει ο Κωστάκης

Υπογράφει ο Κωστάκης
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ παίρνει μέρος ο Χάρης Κωστάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες

Με μια προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Στεφάν Ντεμόλ για το συγκεκριμένο ματς καταστρώνει τα πλάνα χωρίς να υπολογίζει τον Πολ Κειτά ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Βέλγου τεχνικού.

Παράλληλα, στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει από την Πέμπτη ο Χάρης Κωστάκης (12-7-1990). Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό πριν από λίγες ημέρες και περνάει από το μικροσκόπιο του Στεφάν Ντεμόλ.

Μάλιστα στο δίτερμα που συμμετείχε πέτυχε και γκολ και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ