ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Μπέριο και Λίλα

Χωρίς Μπέριο και Λίλα
INTIME SPORTS

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί ο Γκαμπριέλ Τσάβες να τα κατάφερε, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ηλία Μπέριο που δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 13η αγωνιστική της Super League.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", έμεινε και ο Άντι Λίλα που είναι τραυματίας και τιμωρημένος, αλλά και οι Γιαννιώτης, Νάκος, Ιωάννου και Κρητικός, για αγωνιστικούς λόγους.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ προσπαθούν να συνέλθουν από τη βαριά εντός έδρας ήττα της Τετάρτης με 4-0, από το Λεβαδειακό, για την εξ' αναβολής 6η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Αυγενικού, Ηλιάδης, Τσάβες.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ