ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τρεις απόντες και τρεις τραυματίες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τρεις απόντες και τρεις τραυματίες στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Αρκετά προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη που μετράει έξι απουσίες από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το διάστημα μην μπορώντας να καταστρώσει όπως θέλει τα πλάνα του για τη συνέχεια.

Στην ευχάριστη θέση να έχει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές και μάλιστα στα εθνικά συγκροτήματα τριών διαφορετικών χωρών είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Βελλίδη, Τζημόπουλο και Στρούνα να έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδας και να μετέχουν την προετοιμασία τους για τα ματς των επόμενων ημερών.

Οι τρεις τους φυσικά και απουσιάζουν από τις προπονήσεις του ΠΑΣ ενώ ο Γιάννης Πετράκης έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες τριών τραυματιών και συγκεκριμένα των Γαρουφαλιά, Τσάβες και Τσουκαλά που γυμνάζονται ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αυτές οι έξι απουσίες εμποδίζουν τον έμπειρο τεχνικό στο να καταστρώσει όπως θα ήθελε τα πλάνα του για την συνέχεια και μάλιστα με τον ΠΑΣ να είναι στην πέμπτη θέση και να θέλει να την διατηρήσει για μπει στα πλέι οφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αερόβια προπόνηση με και χωρίς μπάλα καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Βελλίδης, Τζημόπουλος και Στρούνα καθώς και ο τραυματίας Γαρουφαλιάς ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Τσάβες έκανε ατομικό ενώ ο Τσουκαλάς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 12:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ