ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο Καρπενήσι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο Καρπενήσι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Κυριακή (30/6) η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Δοκιμάζει τον Τάσο Κρητικό ο Σάββας Παντελίδης

Στο Καρπενήσι, βρίσκεται πλέον η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Το ταξίδι ήταν κοπιαστικό για την ομάδα, ωστόσο μετά την μεσημεριανή ξεκούραση, το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε την η πρώτη προπόνηση.

Οι συνθήκες που συνάντησε η αποστολή του ΠΑΣ είναι πάρα πολύ καλές, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου με οργανωμένο γυμναστήριο..

Στην αποστολή βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Ολλανδός Τσάρλτον Βισέντο ο οποίος υπέγραψε το Σάββατο (29/6) το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, ενώ από τον Σάββα Παντελίδη δοκιμάζεται ο 18χρονος Τάσος Κρητικός ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Αντίθετα, δεν ταξίδεψε ο Οικονόμου η μεταγραφή του οποίου στην Κάλιαρι θα ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες ημέρες και ο Ο Αλέξης Μιχαήλ, που το Σάββατο (29/6) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και πήρε μια μέρα άδεια.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ