ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σημεία ζωής από τον Κεϊτά μέσω facebook!

Σημεία ζωής από τον Κεϊτά μέσω facebook!
INTIME SPORTS

Ο "αγνοούμενος" Πολ Κεϊτά έδωσε σημεία ζωής ενημερώνοντας που βρίσκεται μέσω facebook. Διαβάστε το πολυτάραχο στόρι ανάμεσα σε Σενεγαλέζο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Άλλο ένα σήριαλ στην πολυτάραχη σχέση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πολ Κεϊτά γράφτηκε με παράδοξο τρόπο. Ο Σενεγαλέζος που είχε εξαφανιστεί από τα Ιωάννινα- με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που έμενε να καταγγέλλει ότι λείπουν από αυτό ...ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο- έδωσε σημεία ζωής μέσω facebook!

Ο 20χρονος ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ότι βρίσκεται στην Αγγλία και προπονείται με τη Ντονκάστερ ενώ σχεδιάζει να έρθει στα Γιάννενα σε τρεις εβδομάδες.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι δεν έχει πληρωθεί από τον ΠΑΣ όλα τα οφειλόμενα και θεωρεί άδικο(!) να παίξει μπάλα στα Γιάννενα το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είχε ...κάρτα στο κινητό

Το σήριαλ ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη όταν ο Κεϊτά καθυστέρησε να επιστρέψει από την άδεια των Χριστουγέννων κατά 10 ημέρες. Η δικαιολογία; Δεν είχε κάρτα στο κινητό του για να ενημερώσει για την αργοπορία του!

Αποτέλεσμα ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης να τον στείλει για αρκετές μέρες να προπονείται μαζί με τον Ζαϊρί. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμα φραστικό επεισόδιο με τον Μακεδόνα τεχνικό ο οποίος τον έδιωξε από την προπόνηση.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του Σενεγαλέζου με τον ΠΑΣ να προχωρεί σε καταγγελία προς τη FIFA.

Να σημειωθεί ότι στην αγγλική Ντονκάστερ- που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται- αγωνίζεται και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μαμαντού Μπαγκαγιόκο, μαζί με τους Νταμιέν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Χαμπίμπ Μπαμόγκο που πέρασε από τον Παναιτωλικό.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ