ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ρύθμιση, έφεση και αναβρασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ρύθμιση, έφεση και αναβρασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα
Χριστοβασίλης INTIME SPORTS

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα μπουν στην ρύθμιση για τις 100 δόσεις θα πάρουν φορολογική ενημερότητα και την Δευτέρα θα κατατεθεί έφεση κατά της απόφασης περί μη αδειοδότησης της ομάδας την ώρα που στις τάξεις των οπαδών των Ιωαννίνων επικρατεί αναβρασμός.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση και όπως όλα δείχνουν η αγωνιστική πολύ καλή του παρουσία και την φετινή σεζόν δεν θα οδηγήσει την ομάδα των Ιωαννίνων στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στον ΠΑΣ φυσικά και δεν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς γνωρίζουν ότι ο φάκελος τους δεν ήταν πλήρης αλλά δεν έχουν και διάθεση να τα παρατήσουν κάνοντας μια ακόμη προσπάθεια ώστε στον δεύτερο βαθμό να πάρουν την πολυπόθητη άδεια.

Αρχικά και από τη στιγμή που άνοιξε το σύστημα στο "TAXIS" για την ρύθμιση των 100 δόσεων στον ΠΑΣ θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους και θα πάρουν φορολογική ενημερότητα. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα παραμένουν οι προσφυγές του Ντε Μολ και κάποιων ποδοσφαιριστών στην FIFA.

Οι άνθρωποι της ομάδας την Δευτέρα θα καταθέσουν την έφεση και θα ελπίζουν να δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό ώστε να μπορέσουν αν μπουν στα πλέι οφ να διεκδικήσουν την Ευρωπαϊκή τους έξοδο.

Και αν στους εκπροσώπους της ΠΑΕ επικρατεί αισιοδοξία δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους φιλάθλους του ΠΑΣ όπου επικρατεί αναβρασμός και ήδη στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν εξασφάλισε την άδεια.

Αμφίβολος ο Ντάσιος για το ματς με τον Ατρόμητο

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η παρουσία του Γιώργου Ντάσιου στο ματς με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή με τον αρχηγό του ΠΑΣ να μένει για ακόμη μια μέρα εκτός προγράμματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε σε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα. Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς και ο Γιώργος Ντάσιος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί αύριο στις 12:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ