ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρώτη σε χαλαρούς ρυθμούς

Πρώτη σε χαλαρούς ρυθμούς

Την πρώτη τους συγκέντρωσηστο Πανηπειρωτικό στάδιο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (25/6) ο ΠΑΣ Γιάννινα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/6) πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό στάδιο η πρώτη συγκέντρωσητου ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του.

Συνεργάτες του Παντελίδη είναι οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος και Χρήστος Τσελιόπουλος ενώ το παρών έδωσε και ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και από πλευράς της διοίκησης ο Γιώργος Ιωάννου.

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια της οποίας οι ποδοσφαιριστές του εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με μπάλα.

Απών ήταν ο Θέμης Τζιμόπουλος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και οι Λίλα και Βίλα οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια. Στην προπόνηση συμμετείχαν και δυο υπό δοκιμή νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ στις κερκίδες του Πανηπειρωτικού παραβρέθηκαν περίπου διακόσιοι φίλαθλοι οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ηπείρου.

Κι όσο για σήμερα υπάρχει προπόνηση στο Πανηπειρωτικό στάδιο στις 19:00.Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παππά.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας τον ευχαρίστησεγια την προσφορά και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του και του ευχήθηκε να έχει κάθε επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικήςτου καριέρας.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ