ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Πλησιάζουμε τον στόχο μας"

Πετράκης: "Πλησιάζουμε τον στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί του Πλατανιά γιατί έτσι η ομάδα το πλησιάζει στον αρχικό στόχο που είχε θέσει, δηλαδή την παραμονή.

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια, αφού βρήκε τον τρόπο να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Χανιά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε:

"Πριν έξι αγωνιστικες ήμασταν με 23 βαθμους, όταν ήρθα εγώ στην ομαδα. Στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και παραμένει ο ίδιος. Όταν το εξασφαλίσουμε αυτό, μόνο τότε θα σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο", τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά ο 55χρονος κόουτς, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πει:

"Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Η νίκη μας σήμερα ειναι πολύ σημαντική, μας βοηθάει να πλησιάσουμε τον στόχο μας, που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά. Ο Πλατανιάς μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ. Ο αντίπαλος αγχώθηκε και από το γκολ που πετύχαμε νωρίς. Μετά το δεύτερο τέρμα αυτό φάνηκε ακόμα περισσοτερο, κάτι που μας βοήθησε στο να πάρουμε το αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ